Cecotec Conga 3290 Titanium robotporszívó

129 999 Ft

Szállítás (3-4nap)

Cikkszám: 5415 Kategóriák: ,

Leírás

Cecotec Conga 3290 Titanium robotporszívó

Porszívó és nedves feltörlőrobot lézeres navigációval.

A Conga 3290 Titanium robotporszívó kifinomult navigációja és fejlett takarító rendszere garantálja a kimagasló minőségben elvégzett takarítást. Egy mobil alkalmazás segítségével csatlakoztathatjuk az otthoni wifi rendszerhez és azon keresztül programozhatjuk, irányíthatjuk a robotporszívót.

Fejlett technológiájának köszönhetően egyidejűleg tudja elvégezni a felsöprést, a porszívózást és a nedves feltörlést.

Room Plan rendszere 50 különböző takarítási terv beprogramozására alkalmas. Kiválaszthatjuk, hogy konkrétan hol és mikor takarítson, akár szobára lebontva is.

A fejlett iTech Laser 360 navigáció beszkenneli és leképezi a területet majd pedig ez alapján alakítja ki a leghatékonyabb takarítási útvonalat.

Az Interaktív MultiMap rendszer segítségével 5 különböző térképet is elmenthetünk a mobiltelefonos alkalmazásunkban.

A Total Surface 2.0 technológia garantálja a hatékony takarítást, mert amikor a robotporszívó akkuja elkezd lemerülni, akkor a készülék visszatér a töltőállomásra. Miután feltöltötte az akkuját, akkor pedig ott fogj folytatni a munkát, ahol abbahagyta. Ennek köszönhetően nem fog többször bejárni egy felületet és nem hagy ki semmit. A műveleteit addig folytatja, amíg minden területet feltakarított.

A VirtualVoice technológia segítségével a robotporszívó csatlakozhat az Alexa és a Google Assistant rendszerekhez és ezeken keresztük hangvezérléssel is irányítható.

A programozható iWater rendszer lehetővé teszi hogy, 3 különböző feltörlési mód között válasszunk. High módban a legalaposabban végzi feladatát, Medium mód a hétköznapi feltörlésre alkalmas, Low módban pedig csak egészen finoman törli a felületet. A három különböző üzemmód segítségével többféle felület feltörlésére is alkalmas a robot.

ForceClean rendszer

Erőteljes szívórendszere maximalizálja a szívóteljesítményét, amely akár 2300 Pa is lehet. Ez a rendszer hosszas fejlesztések és tesztelések eredmény és úgy lett kialakítva, hogy a magas szívóerő optimális hatékonysággal érvényesüljön és viszonylag alacsony energiaigénnyel párosuljon.

Takarítási módok

Auto – teljesen automatikusan végzi a feladatát.
Spirál – spirál alakban, egyre nagyobb körökben hala a robotporszívó.
Spot – egy adott helyen végzi a takarítást.
Intelligens terület – a beállított területeket takarítja.
Korlátozott terület – csak a megadott területen takart.
Kézi – a mobilalkalmazáson keresztül kézzel irányítjuk a porszívót.
Mélytisztítás – nagy szívóerővel takart.
Feltörlés – nedves feltörlést végez.
Élek és sarkok – a falak mellet haladva végzi a porszívózást.

A Wash4You rendszer folyamatosan adagolja a vizet a felmosó kendőre, hogy az ne tudjon kiszáradni és mindig hatékonyan végezhesse a feladatát.

Terület szerinti takarítás lehetővé teszi a helyiségek kiválasztását, amelyeket ki akarunk takarítani. Ez tökéletes alkalmas arra, hogy a gyakrabban használt helyiségekben erőteljesebb porszívózást végezzen a robot.

Azokat a területeket is könnyen beállíthatjuk, ahol nem szeretnénk, hogy a robot takarítson. Csupán az alkalmasban kialakított térképen ki kell jelölnünk és ezeket el fogja kerülni a készülék.

A Turbo Clean Carpet rendszer érzékeli amikor a robot egy szőnyeg felületre érkezik és itt aktiválja a mélytisztítást, hogy a szőnyeg rojtjai közül is eltávolítsa a szennyeződéseket.

A Conga 3290 Titanium robotporszívó a hét minden napjára beprogramozható. Beállíthatjuk, hogy melyik napon hány órakor kezdjen el takarítani és ezzel elérhetjük, hogy olyankor dolgozzon, amikor mi nem tartózkodunk otthon, csak a már tiszta lakásba fogunk hazaérkezni.

Brush Pro technológia

A robotporszívó alján elhelyezett fő tisztítókefe megdolgozza a padlóra tapadt szennyeződéseket és a szőnyegek rojtjai között is jól végzi a dolgát. A kefe egy kombinált szilikon és sörtekefe, ami a leghatékonyabb a robotporszívó rendszerekben.

A Conga 3290 Titanium egy 14.8V, 3200mAh akkuval van felszerelve. Az optimálisan kialakított rendszereinek köszönhetően egy töltéssel kb. 150 percig tud takarítani.
A beépített nagy hatékonyságú HEPA szűrője megszűri a készüléken áthaladó levegőt az apró porszemektől és az allergén anyagoktól.
Érzékelői segítségével elkerüli az akadályokat és nem esik le a lépcsőn sem.

Szőnyeg és keménypadlós felületeken is használható.

Ajánlott takarítási terület: 200 m2
Akku típusa: Li-Ion
Feltörlési funkció: Van
Mobil alkalmazás: Igen
Navigáció: Lézeres
Portartály űrtartalma: 0,6l
Programozhatóság: Igen
Wifi kapcsolat: Igen
Zajszint: 64dB
Akku kapacitás: 3200 mAh
Garancia a készülékre: 24 hónap
Méret: 34.5 X 34.5 X 9.6 cm
Üzemidő: 150 perc
Szűrő típus: HEPA
Távirányító: Nincs

Csomag tartalma

1 db Conga 3290 robotporszívó
1 db töltőállomás, hálózati adapterrel
1 pár tartalék oldalkefe
1 db tartalék feltörlő kendő
Magyar nyelvű használati útmutató