Hyperjuice 100W GaN usb-c töltő

46 990 Ft

Elfogyott

Cikkszám: HY-HJ-GAN100 Kategóriák: , ,

Leírás

HyperJuice 100W GaN USB-C töltő

Megérkezett a Hyper márka legújabb innovációja, a világelső 100W teljesítményű GaN (gallium-nitrid) töltő adaptere, mely egyben a legkisebb is!

Az okostelefonok, laptopok folyamatosan növekvő teljesítménye töltésüket is egyre körülményesebbé, időigényesebbé tette, ennek azonban most vége!
A GaN technológiának köszönhetően a kártyapakli méretű töltő kényelmesen elfér akár egy nadrágzsebben is, mégis egyszerre képes akár négy eszköz töltésére is!


A 100 wattos ICN GaNFast technologiával működő HyperJuice töltő adapter megközelítőleg fele akkora, mint a korábban megszokott töltők!
Példa nélküli hatékonysággal osztja meg a négy csatlakozó között az áramellátást.

– Soha többé nem kell várakoznia, hogy feltöltődjön az eszköze! 

Eszközei feltöltéséhez mostantól elég, ha magánál tartja ezt a kisméretű átalakítót, melyen 2db. USB-C PD 3.0 csatlakozó valamint további két USB-A QC 3.0 csatlakozó található, melyek segítségével kamerákat, Qi töltőket, powerbankokat és egyéb elektronikai eszközöket hatékonyan tölthet.

– Bővebben a GaN technológiáról

A korábbi szilícium alapú félvezetőkhöz képest a GaN (gallium-nitrid) technológia esetében jóval kisebb komponensek között, hatékonyabban továbbítódik a feszültség.
Ennek köszönhetően 100 W teljesítmény megosztásával töltheti laptopját, táblagépét, okostelefonját és egyéb eszközeit egyszerre!

Például ha csatlakoztat egy 13 „MacBook Prot, egy iPad Prot, iPhone-t, és egy Apple Watch töltőt, a HyperJuice 35-38 watt teljesítményt biztosít a két USB-C port számára egyenként, míg további 12-12 watt teljesítményt az USB-A portok számára. Ez gyakorlatban annyit tesz, hogy egy adapter segítségével töltheti legenergiaigényesebb eszközeit egyszerre!

– Egy megbízható társ utazásaihoz

A HyperJuice GaN adapter USB-C csatlakozóin keresztül két 15″ MacBook Pro-t is képes tölteni egyszerre, nagyobb utazásaihoz pedig három töltőfej (EU, USA, Nagy Britannia) közül választhat.

A GaNFast technológiáról

– Modern megoldás, villámgyors töltéshez

Az utóbbi 30 év töltési megoldásait nagy és lassú szilícium alapú félvezető alkatrészek biztosították, melyek alacsony frekvenciákon kapcsolnak, így a töltők nagyok, nehezek, drágák voltak, ráadásul az energia nagyjából húsz százalékát saját maguk használták fel.
A GaN félvezető megoldás lehetővé teszi a töltés százszor magasabb kapcsolási frekvencián történő használatát, ennek eredményeképpen a töltő kisebb, hatékonyabb és akár ötször több energiát takarít meg elődeihez képest.
A Navitas megoldotta az első generációs GaN IC-k problémáját, kifejleszette az ICN GaNFast megoldást, amely ötször gyorsabban tölti fel készülékét a miniatűr nyomtatott áramköri lapnak, vékony hűtőbordának és tűzálló toknak köszönhetően.

Termékjellemzők

Kicsi, kompakt 100 W-os töltőadapter
Extra magas kapcsolási frekvencia a hatékonyságért, emellett akár 5x gyorsabb töltés
Hatékony energiaelosztás, a csatlakoztatott eszközök fogyasztása alapján
2x USB-A Quick Charge 3.0 port
2x USB-C Power Delivery 3.0 port
Csatlakoztatható fejek (EU és Nagy Britannia), beépített USA fej
Ideális a legújabb eszközök töltésére (beleértve a 16 „MacBook Pro modellt is)
Hosszantartó használat esetén sem melegszik túl

Technikai specifikációk

Méretek: 85,3 x 60,8 x 28,9 mm
Súly: 208 g
Bemenet: AC 100 – 240 V, 50/60 Hz, 2,4 A
Maximális kimenet: 100 W
USB-C 1: 100 W Power Delivery 3.0, 5 ~ 15V / 3A, 20V / 5A
USB-C 2: 100 W Power Delivery 3.0, 5 ~ 15V / 3A, 20V / 5A
USB-A 1: 5 / 10 / 12 W, 18 W Quick Charge 3.0, 5V / 3A, 9V / 2A, 12V / 1,5A
USB-A 2: 5 / 10 / 12 W, 18 W Quick Charge 3.0, 5V / 3A, 9V / 2A, 12V / 1,5A
Túláramvédelem, Túlfeszültség védelem, túlmelegedés és rövidzárlat elleni védelem

 

A Hyper márka, mely 2019-ben 14. születésnapját ünnepelte, a Szilícium-völgyi Sanho Corporation-höz tartozik. Szakterületük a díjnyertes, élvonalbeli IT és mobil kiegészítők Apple-re szabott fejlesztése és gyártása, ezen belül is adathordozókra, külső akkumulátorokra, illetve különböző elosztókra összpontosítva. Termékeik közé tartoznak olyan díjnyertes fejlesztések, mint például a HyperJuice külső akkumulátorok MacBookhoz, HyperDrive külső adattárolók, az iStick, mely az első lightning csatlakozóval és MFI tanúsítvánnyal rendelkező USB flash meghajtó, az iUSBport, mely a világ első kábel nélküli USB portja, valamint a HyperThin, a világ legvékonyabb HDMI kábele.