iBaby Care M8 Babafigyelő hőmérséklet- és páratartalom-érzékelő éjszakai látással

119 990 Ft

Külső raktáron (3-5nap)

Cikkszám: IB-M8 Kategóriák: , ,

Leírás

iBaby Care M8 – videomonitor, hőmérséklet- és páratartalom-érzékelő éjszakai látással

Az új iBaby Care M8 sorozat az abszolút technológiai élvonalat képviseli. Multifunkcionalitás, stílusos kialakítás és nagyon könnyű kezelhetőség jellemzi és könnyedén telepítheti kevesebb, mint egy perc alatt.
Egyszerűsítse szülői szerepét ezzel az intelligens asszisztenssel. Ez a videó bébimonitor 360 ° -os teret képes lefedni, és lehetővé teszi, így a baba mindenhol látható, bárhol is legyen.
Ez még nem minden, az iBaby M8 Babafigyelő sokkal többre képes. Szó szerint tele van olyan funkciókkal, amelyek nélkülözhetetlenné válnak az Ön számára.

– A beépített érzékelőknek köszönhetően az M8 figyeli a helyiség levegőminőségét, páratartalmát és hőmérsékletét, és értesíti Önt ingadozásukról!
– A hang- és mozgásérzékelők minden alkalommal értesítik Önt, amikor észlelik a csecsemő sírását vagy nyugtalanságát.
– A bébimonitor figyelmeztetni fogja, ha babájának pelenkacserére vagy etetésre van szüksége. Értékelni fogja az éjszakai égbolt integrált videovetítését és a több mint 1000 dal, altatódal és tündérmese lejátszásának lehetőségét is, amelyek a babáját az álomvilágba juttatják.

Könnyen beállítható és vezérelhető
Ahhoz, hogy a legtöbbet hozza ki eszközéből, csatlakoztatnia kell azt az otthoni Wi-Fi hálózathoz, és le kell töltenie az ingyenes iBaby Care alkalmazást.
A biztonságos felhasználói fiók létrehozása után streaming videókat nézhet, megváltoztathatja a megtekintési szöget egyszerűen csúsztatva az ujját az okostelefon vagy táblagép képernyőjén, és videókat és fényképeket készíthet. Többek között az alkalmazás segítségével távolról is vezérelheti a funkciókat, például a zenelejátszót vagy az érzékelő érzékenységének beállításait.
Ezután a bébimonitor értesítéseket küld a párosított okostelefonra vagy táblagépre.

IOS rendszerű okostelefonokhoz és táblagépekhez (a 8.0 verziótól) az iBaby Care áll rendelkezésre. Az Android rendszerű eszközökhöz (a 4.1-es verziótól) van az iBaby Care.

2K felbontás kristálytiszta képért
Az iBaby M8 bébimonitor élőképet továbbít 2K felbontásban, ezzel felülmúlva az előző generációs modelleket!
Sőt, a monitor most gyenge fényű lencsével és frissített színes éjszakai látással is rendelkezik. Két független forgástengelynek köszönhetően a monitor garantálja a tér abszolút lefedettségét. 360 ° -os vízszintes és függőleges 180 ° -os látószöget kínál a felhasználóknak.

Ossza meg varázslatos pillanatokat családjával és barátaival
A rögzített videókat és fényképeket a gyártó ingyenes felhőtárhelyén tároljuk. A összekapcsolt fiókoknak köszönhetően kényelmesen megoszthatja őket a közösségi médiában is.
Az adatok és az adatvédelem biztonságáról gondoskodunk, az iBaby a rendelkezésre álló legjobb biztonsági technológiával működik.
Az eszköz teljes mértékben támogatja a távoli internet-hozzáférést, ahol nemcsak Ön, hanem bárki, akinek engedélyezett hozzáférése van, a világ bármely pontjáról nézheti és beszélhet vele.
Az alkalmazás lehetővé teszi korlátlan számú felhasználó csatlakoztatását.

A Holdfény projektor és az altatódaljátszó
A Hold és a csillagok videovetítésének segítségével azonnal igazán varázslatos környezetet teremthet a baba szeme előtt!
Az éjszakai égbolt gyönyörű vetülete és a nyugtató altatódal hallgatása elősegíti a gyermek alvást.
Több mint 1000 dal közül választhat, amelyek nemcsak megkönnyítik a napi alvási rutint, hanem hozzájárulnak a csecsemő hangészlelésének és szókincsének általános fejlődéséhez.
A hang minősége zavartalan a kiváló minőségű stúdió hangszóróknak köszönhetően.

Hőmérséklet-, mozgás- és hangérzékelők
Intelligens érzékelőkkel szabályozhatja a gyermek által belélegzett levegő minőségét.
A monitor akkor is tudatja Önnel, ha a hőmérséklet és a páratartalom a kívánt szinten kívül ingadozik. Így biztos lehet benne, hogy a baba ideális körülmények között és egészséges környezetben tölti az idejét!
A hang- és mozgásérzékelők értesítéssel vagy hangos figyelmeztetéssel értesítik Önt arról, hogy a baba sír, nem tud elaludni vagy egyéb módon nyugtalan, és megköveteli a jelenlétét.
Most már nem kell állandóan figyelnie, mint más babafigyelőkkel!

Biztonsági és adatvédelmi funkciók
A babaőrző alvó üzemmódba kapcsolható a gyermek maximális kényelme és zavartalan magánélete érdekében. Ebben az üzemmódban minden felhasználó (kivéve az eszköz tulajdonosát) letiltja a hozzáférést a monitor használatához. Az Adatvédelmi mód megváltoztatja a kamera nézetét, hogy elkerülje az olyan kényes helyzeteket, mint a szoptatás vagy a pelenka cseréje. A fényképezőgépet mindig manuálisan ki- és bekapcsolhatja.

Kényelmes elhelyezés, falra szerelési lehetőség
Ez a termék kiemelkedő rendkívül alacsony súlyával. Biztonságosan elhelyezheti a falon, és madártávlatból megtekintheti a megfigyelt helyiséget.
A felszerelés rendkívül egyszerű. Minden, amire szüksége van, már benne van a csomagban. Ha szükséges, könnyedén mozgathatja a babaőrt, vagy magával viheti kirándulásokra.

A funkció áttekintése

 • intelligens videó babafigyelő
 • 2K nagy felbontású
 • Színes éjszakai látás
 • Videókat és fényképeket készít
 • Holdfény projektor
 • Telepítés 60 másodperc alatt
 • Hőmérséklet és páratartalom érzékelő
 • Hang és mozgás riasztások
 • 355 fokos pan és 180 fokos függőleges látószög
 • Beépített kétirányú hang, nincs visszhang
 • Falra szerelhető készlet mellékelve
 • Lencse gyenge fényviszonyokhoz
 • Korlátlan mennyiségű csatlakoztatott felhasználó
 • Pelenka és etetési riasztó
 • Számos dal, altatódal és mese
 • Ingyenes felhőalapú adattárolás

Specifikációk

 • Méretek: 178 x 178 x 178 mm
 • Súly: 85 gr
 • Támogatja a 2,4 GHz és 5 GHz Wi-Fi-t
 • Szín: fehér

Csomag tartalma

 • iBaby M8
 • töltő adapter
 • falra szerelhető készlet

 


A kaliforniai iBaby Labs vállalat vezető, innovatív és úttörő szerepet játszik a babafigyelő videomonitorok gyártásában, bevezették az Apple iOS mobilplatform által vezérelt Wi-Fi babafigyelő modellt, felhő technológiával kombinálva. Ez lényegében egy új korszakot nyitott meg a babafigyelő eszközökkel, lehetővé téve a szülők számára, hogy bárhonnan figyeljék gyermekeiket közvetlenül az okostelefonjukon