iHealth View okos vérnyomásmérő – Smart Blood Pressure monitor BP7s

34 990 Ft

Raktáron (akár másnapra)

Cikkszám: IH-BP7s-1 Kategóriák: , ,

iHealth VIEW BP7s vérnyomásmérő

 

Az iHealth View vérnyomásmérő méri a vérnyomást, a szívveréseket és felismeri az esetleges szívritmuszavart.

Találja meg a legideálisabb pontot a csuklóján az alkalmazás segítségével és a LED kijelzőn azonnal láthatja is az eredményeket.

Az iHealth View akár 120 mérést is meg tud jegyezni mielőtt szinkronizálnánk telefonunkkal, így hosszútávon önmagában is használható.

 

Az iHealth BP7s egy csuklós vérnyomásmérő iPhone, iPad és iPod touch és Android készülékekhez.

Ez a vérnyomásmérő az iOS vagy Android eszközre telepített "iHealth MyVitals" programmal vezérelhető, amely a a mérések után az összes adatot tárolja.

A készülék bluetooth kommunikációra képes.

Az iHealth BP7s automata csuklós vérnyomásmérő belső akkumulátorral üzemel, amelyet USB kábelen keresztül lehet tölteni.

A mérést a csuklónkon kell elvégezni.

Az eszközt egy tépőzáras pánttal tudjuk a csuklóra rögzíteni. (Karátmérő: 13.5 cm - 22 cm)

A vérnyomást rendszerint valamelyik karon vagy csuklón mérjük egy felfújható mandzsetta segítségével.

A vérnyomás értéket higanymilliméterben (Hgmm) szokták megadni és két számból áll.

Az első szám a csukló fő artériájában lévő nyomást mutatja, ami a szív összhúzódásakor alakul ki. Ezt nevezzük szisztolés értéknek, amely 120-129 Hgmm között optimális.

A második szám a szívverések közötti szünetben mérhető nyomás. Ezt nevezzük diasztolés értéknek, és 80-89 Hgmm között mondható optimálisnak.

Lényeges, hogy a mérést mindig azonos csuklón végezzük.

A csuklónkat mindig a szívünk magasságába kell elhelyezni a méréskor. A telefonon futó program ezt külön figyeli és addig el sem indítja a mérést, amíg a csuklónkat a helyes pozícióba nem emeljük.

Mivel vérnyomásunk egy nap rengeteg értéket vehet fel, ezért fontos, hogy lehetőleg azonos naposzakban (pl. minden reggeli után) végezzük a méréseket.

Vérnyomásunk éjszaka a legalacsonyabb, amikor hosszasan nyugalomban vagyunk.

Azonban, ha felgyaloglunk a lépcsőn az első emeletre vérnyomásunk és a pulzusunk is azonnal emelkedni kezd, hogy az izmainkhoz elegendő oxigént szállíthassunk. Ha ezek után leülünk megpihenni vérnyomásunk ismét csökkeni kezd és alkalmazkodik az éppen aktuális szükségleteinkhez.

Ezek alapján látható, hogy mennyire fontos az azonos testhelyzet, a mérések előtti nyugalmi állapot kivárása és az azonos napszak a mérések összehasonlíthatóságához.

Az iHealth MyVitals App egy telefonra vagy tabletre telepíthető ingyenes alkalmazás, amely az összes iHealth terméket képes kezelni. A mérlegek, a vérnyomásmérők, a lépészszámlálók és a pulzoximéter eszközök mérési adatait mind egy helyen rögzíti, amelyből egy átfogó képet kaphatunk saját magunk fittségéről.

Az adatok minimális helyet foglalnak, így akár évekre visszamenőleg is eltárolhatjuk őket.

A programot egy telefonnal többen is használhatják, mert az induláskor mindenki a saját nevével jelentkezhet be.

Tulajdonságok:

  •     Bluetooth 4.0
  •     Méret: 72 x 74 x 17.6mm
  •     Kijelző méret: 44 x 26mm
  •     Pánt méret: 13.5cm-22cm
  •     Súly: 120g