Tractive GPS Háziállat nyomkövető – Pet tracking device

19 990 Ft

Tractive GPS Pet Tracker – Háziállat nyomkövető

TRATR1

Raktáron (akár másnapra)

Cikkszám: TRATR1-1 Kategóriák: , ,

Tractive GPS Háziállat nyomkövető

Valós idejú GPS nyömkövetés!

A Tractive GPS nyomkövetővel követheted a házi- és egyéb állatokat, így mindig tudod merre járnak.

Ellenőrizd a kisállatod helyét böngészőben vagy az ingyense mobil alkalmazással.

Biztonsági zóna

Szeretnél értesítést kapni ha a lovad elhagyja az istállóját? Ha kutyád átszökött a szomszéd udvarába? Ha a macskád elhegyta a környéket? Akkor állítsd be a Tractive Safe Zone lehetőséget. Amint a kisállatod elhagyja a biztonsági zónát, kapsz egy értesítőt róla a telefonodra.

Nincs SMS díj vagy más rejtett költség.

Élő nyomkövetés

Tractive nem csak azt mutatja merre járt a kisállatod pár perce de lehetőség van élőben követni, hogy merre jár böngészőn vagy a mobil alkalmazáson keresztül. Kapcsold be a Live-Tracking módot és látni fogod merre járt és merre tart az állatod éppen.

Beépített világítás

A beépített világítással nem csak könnyebben találod meg az állatod, de jobban látható ha az úton sétáltok.

Tractive GPS alkalmazás

Az ingyenes Tractive GPS alkalmazás iPhone-ra, AppleTV-re, Androidra és Windows Phone-re is elérhető. Az interakítv térképen követheted az állat mozgását. Választhatsz a vektoros térkép, a hibrid térkép és a szatelit térképek közül.

Több kisállatod is van? Nem számít! Végtelen mennyiségű állatot tudsz hozzáadni az GPS nyömkövetővel a Tractive GPS alkalmazásban.

Ha tudni szeretnéd mit csinált az állatod, a Tractive GPS alkalmazás 24 órányi előzményt tárol neked. Egy gombnyomásra megnézheted merre járt az állatod egész nap.

Hol működik a Tractive GPS?

A Tractive GPS több mint 80 országban elérhető.

A Tractive GPS eszköz a mobilhálózatot használva kommunikál a Tractive GPS alkalmazással. Ahhoz, hogy ez jól működjön, a Tractive megegyezett sok mobil operátorral és hálózattal a lenti országokban. Függően az országok eltérő lefedettésgétől, nem biztos, hogy mindehol működni fog az eszköz. Általában a Tractive akkor működik, ha a telefonod is működik, de ezt nem tudjuk 100%-ban biztosítani.

Támogatott országok:

Albánia, Argentína, Örményország, Ausztrália, Ausztria, Azerbajdzsán, Fehéroroszország, Belgium, Bosznia és Hercegovina, Brazília, Brit Virgin szigetek, Bulgária, Kambodzsa, Kanada, Csíle, Kína, Kolumbia, Kongó (Dem. Köz), Costa Rica, Horvátország, Ciprus, Cseh Köztársaság, Dánia, Dominikai Köztársaság, Ekvádor, Egyiptom, El Salvador, Észtország, Finnország, Franciaország, Grúzia, Németország, Gibraltár, Guatemala, Hong Kong, Magyarország, Izland, India, Indonézia, Írország, Izrael, Olaszország, Lettország, Liechtenstein, Litvánia, Luxemburg, Macedónia, Malajzia, Málta, Mexico, Moldávia, Montenegró, Hollandia, Új-Zéland, Nicaragua, Nigéria, Norvégia, Panama, Paraguay, Peru, Lengyelország, Puerto Rico, Qatar, Románia, Oroszország, Szerbia, Seychelle szigetek, Szingapúr, Szlovákia, Szlovénia, Dél-Afrika, Spanyolország, Sri Lanka, Svédország, Svájc, Tádzsikisztán, Thaiföld, Törökország, Ukrajna, Egyesült Arab Emirségek, Egyesült Királyság és Egyesült Államok

Havidíj 1 125 Ft / € 3.75

A Tractive GPS-t használ és mobilhálózaton kommunikál aminek köszönhetően követheted az állatod 24/7. Mivel a mobilhálózatok használatáért fizetni kell, így egy alacsony havidíjjal jár.

A jó hír: nem kell SIM kártya! Tractive egy olyan technológiát használ ami az elérhető legjobb hálózatra csatlakozik.

Mivel biztosak vagyunk, hogy szeretni fogod a Tractive szolgáltatását, nem szükséges hűségnyilatkozatot tenned, így bármikor befejezheted vagy újraindíthatod a szolgáltatást és természetesen nem számolunk fel semmilyen aktiválási vagy más rejtett költséget. Két előfizetés közül választhatsz.

A kézhezvétel után a www.tractive.com/activate oldalon tudod aktiválni az eszközt.

Támogatott eszközök

iPhone: iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5C, iPhone 5S, iPhone 6, iPhone 6+

Android: okostelefonok amik Android 4.3 vagy újabb verziót használnak & Bluetooth Smart Ready (a.k.a. Bluetooth 4.0 / Low Energy)

Windows Phone: Windows 8.1 vagy magasabb

Használhatod a Tractive GPS eszközt okostelefon nélkül is a számítógéped böngészőjéből

Doboz tartalma

 • 1 Tractive GPS 
 • 2 nyakörv tok (1 A méretű és 1 B méretű)
 • 1 Tractive A/C adapter
 • 1 USB kábel töltővel
 • 1 Felhasználói kézikönyv

Technikai leírás

 • Súly: 35gram
 • Méret:  51mm x 41mm x 15mm
 • 4,5kg-nál nagyobb termetű állatoknak
 • Akkumulátor élettartam: 2-5 nap, használattól függően
 • 2 órás akkumulátor feltöltési idő
 • Beépített világítás
 • Virtuális kerítés
 • Súly: 35gram
 • 4,5kg-nál nagyobb termetű állatoknak
 • 100% vízálló
 • Töltő és nyakörv tok
 • Alacsony havidíj